Acasa / Termeni Conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.24rcaieftin.ro

 

Acceptarea Termenilor si Conditiilor
 

Accesarea paginii web www.24rcaieftin.ro inseamna acordul asupra termenilor si conditiilor de mai jos.

Accesarea site-ului www.24rcaieftin.ro si beneficierea serviciilor  furnizate rezervate este dedicata strict persoanelor care au implinit varsta de 18 ani.

 

Totodata mentionam faptul ca Politele de asigurare RCA se emit automat in baza datelor completate de catre dvs. Nu se va face o confirmare telefonica a datelor, de aceea avem rugamintea sa completati cu atentie si sa verificati corectitudinea acestora. Politele de asigurare achitate online nu pot fi anulate.

 

Daca sesizati greseli in datele introduse dupa efectuarea comenzii avem rugamintea sa ne instiintati pe email la adresa office@24rcaieftin.ro si noi vom efectua corectarea in baza unei copii a talonului sau cartii de identitate a autovehiculului.

 

 

DEFINITII
 

Termenii si conditiile generale se  aplica tuturor produselor si serviciilor comercializate prin intermediul paginii web www.24rcaieftin.ro
 

Definitii termeni:

 

Cumparator – Persoană fizica sau juridica care, în virtutea unui contract sau a unei comanzi dobândește, contra unei plăți, dreptul asupra unui bun.

Vanzator -  Persoană juridică care vinde bunuri sau servicii prin intermediul site-ului www.24rcaieftin.ro

Bunuri si Servicii - produsele sau serviciile care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator celui care cumpara.

Comanda – document prin care cumparatorul solicita livrarea si tarifarea serviciilor sau produselor.

Contract – Document confirmat de catre Cumparator ce se supune Termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului www.24rcaieftin.ro si Politicilor comerciale aplicate de catre vanzator.

Drepturi de proprietate Intelectuala – o forma de titlu legal care permite posesorului utilizarea de drepturi imateriale.

Specificatii - toate descrierile Produselor si Serviciilor asa cum sunt specificate in Comanda sau pe pagina web,

Utilizator - orice persoană juridica sau fizică cu varsta minima de 18 ani care acceseaza siteul in vederea informarii sau in vederea lansarii unei comenzi.

Site  – pagina de internet www.24rcaieftin.ro si orice subcategorie sau sectiune accesibila de pe aceasta pagina.

Prestarea serviciilor pe cale electronica - efectuarea serviciilor prin intermediul internetului, fara a fi necesara prezenta.

Termeni si conditii - conditiile si regulile pe care Utilizatorul trebuie sa le respecte atunci cand utilizeaza site-ului , aplicabile in egala masura la achizitionarea de catre Utilizatori a serviciilor furnizate de www.24rcaieftin.ro
 


TERMENI SI CONDITII GENERALE DE VANZARE BUNURI SI/SAU SERVICII PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI www.24rcaieftin.ro

 

Prin intermediul cunostiintelor profesionale Vanzatorul va livra bunurile sau serviciile comandate de catre Cumparator.

Informatiile prezentate pe site au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. Descrierile produselor/serviciilor pot fi incomplete, insa informatiile cu caracter relevant se vor regai pentru a se reliefa caracterele generale ale produsului.

Pareri sau adresari ce contin limbaj licentios nu vor fi publicate pe site.  Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari.

 

Produsele/serviciile afisate pe www.24rcaieftin.ro pot fi:

 

Produse/servicii vandute si livrate de DPD INSURANCE – produsul/serviciul respectiv este vandut direct de compania care detine www.24rcaieftin.ro

Conditiile comerciale, taxele asociate comenzilor vor fi specificate pentru fiecare produs afisat.
 

Cesionarea si subcontractarea. 

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, fara a fi necesar acordul Cumparatorului.

Facturare-plati.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda.

Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia Cumpartorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare si corecte pentru emiterea facturii.

Produsele ofertate de DPD INSURANCE pot fi comandate si platite prin una din urmatoarele metode, dupa caz: card online, ramburs – plata se face catre curierul care efectueza livrarea, OP, carduri cu rate fara dobanda si plata cash la sediul nostru! Politele de asigurare achitate cu cardul bancar nu se pot modifica!

Livrare

 

Vanzatorul se obliga sa expedieze bunurile si serviciile catre Cumparator la adresa indicata, Gratuit daca polita de asigurare este mai mare de 300lei si contra cost pentru o polita mai mica de 300 lei.
Politele de asigurare comercializate vor fi livrate prin posta sau prin curier sau livrate in format digital la adresa de e-mail furnizata de catre cumparator sau vor putea fi ridicate de catre cumparator din una din locatiile mentionate pe pagina partenerului, dupa caz.

 

Transport-Ambalare

 

Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu bunurile si serviciile cumparate in momentul predarii acestora catre Posta Romana sau societatea de curierat cu care colaboreaza sau catre reprezentantul cumparatorului. Vanzatorul va asigura livrarea pe teritoriul Romaniei, precum si va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si serviciilor impreuna cu transmiterea documentelor insotitoare.

 

Garantii

 

Produsele comercializate nu beneficiaza de garantie.


FOLOSIREA PAGINII 

 


Conditia beneficierii de serviciile oferite prin folosirea paginii de internet www.24rcaieftin.ro este acceptarea  hotararilor prezentului document.

 

DREPTUL DE AUTOR

 

Continutul al site-ului www.24rcaieftin.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind proprietatea DPD INSURANCE.

Folosirea paginii www.24rcaieftin.ro , a informatiilor de catre terte persoane necesita acordul in prealabil exprimat in scris al DPD INSURANCE fiind interzisă copierea, afişarea, transmiterea, publicarea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului in orice scop fără confirmarea scrisă anticipată.


FURNIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL SI SECURITATEA INFORMATIILOR

 

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de SC DPD INSURANCE AGENT DE ASIGURARI SRL, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale.

Scopul principal al colectării datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de:

 

-dreptul de acces

-de intervenţie asupra datelor

-dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale

-dreptul de a vă adresa justiţiei.

-dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale

-dreptul de a solicita stergerea datelor

Pentru exercitarea acestor drepturi, Utilizatorul trebuie sa trimita o cerere scrisa la adresa din pagina de contact.

Prin folosirea paginii de internet  cumparatorul este de acord sa fie inregistrat in baza de date a vanzatorului oferindu-si consimtamantul, ca DPD INSURANCE sa furnizeze datele dumneavostra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatie de parteneriat si sa fiti contactat de catre terti: exemplu: firme de curierat in vederea livrarii produselor/serviciilor.

DPD INSURANCE asigura beneficiarii de faptul ca informatiile privind datele cardurilor bancare nu sunt furnizate unor terte persoane sau companii si nici nu sunt transferate sau stocate.

 

RECLAMAŢII SI/SAU SUGESTII

 

Reclamaţiile sau sugestiile pot fi transmise în scris la adresa de e-mail office@24rcaieftin.ro sau telefonic la numarul 0726616161.

Reclamaţia trebuie să conţină informaţii privind datele de contact ale persoanei care precum şi descrierea sau sugestia in vederea remedierii, la care se referă reclamaţia.

 

RESPONSABILITATI

 

Vanzatorul nu raspunde pentru nici o paguba cauzata de erori, defectiuni, sau intreruperi, virusi sau orice alti factori.

Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea informatiilor disponibile pe site iar Vanzatorul nu poate fi raspunzatoar de inexactitati care pot aparea pe acest site

 

DISPOZIŢII FINALE 
 

Toate comenzile efectuate pe www.24rcaieftin.ro se supun acestor prevederi.

Limba intrebuintata este limba romana.

DPD INSURANCE are dreptul la modificarea unilaterala a acestor prevederi.

Orice Modificare intra in vigoare din momentul punerii la dispozitie a textului modificat pe pagina. Folosirea de catre Utilizatori a paginii de internet dupa introducerea acestor schimbari inseamna acceptul acestora.