Acasa / Despre noi

DpD Insurance - Agent de Asigurari

DpD Insurance face parte din grupul DpD Automotive si are o experienta de peste 18 ani in domeniul serviciilor auto.

Printre acestea enumeram:

 

Inchirieri Auto - Rent A Car

DpD Automotive ofera servicii de Rent A Car Non Stop in Bucuresti, Otopeni, Brasov, Cluj, Aeroportul International din Cluj, inchirieri masini pentru transfer de la si catre Aeroporul Otopeni, inchirieri auto cu sofer personal sau inchirieri auto pe termen lung.

Asistenta Rutiera - Tractari Auto

Compania noastra va pune la dispozitie servicii complete si ireprosabile de tractari auto Bucuresti. In completarea acestui serviciu va oferim Asistenta rutiera si Service Auto. Va garantam un tarif minim pentru tractari auto Bucuresti Non Stop,Sector 1,Sector 2,Sector 3,Sector 4,Sector 5,Sector 6, Ilfov, dar si Autostrada Pitesti (A1), Constanta (A2), Ploiesti (A3), sau alta zona solicitata. Intervenim in cel mai scurt timp posibil.

Transfer aeroport Otopeni

DpD Automotive va pune la dispozitie un serviciu rapid si ieftin de transfer de la Aeroport Otopeni.Fie ca vreti sa ajungeti intr-o locatie in Bucuresti, fie ca doriti o alta destinatie, va stam la dispozitie cu masini pentru 4 pasageri sau microbuz 8+1.Serviciul este valabil de la Aeroport Otopeni catre orice destinatie din Romania sau strainatate. Serviciul de Transfer Aeroport s-a dovedit cea mai rapida si sigura varianta in cazul in care doriti sa ajungeti rapid la o destinatie.

Leasing Operational - Inchiriere auto termen lung

Vrei sa folosesti un autoturism sau o autoutilitara usoara fara a fi conditionat de nivelul tau de venit, cu costuri rezonabile si cu rata fixa pe toata durata contractului?

Ai gasit masina noua sau rulata pe care ti-o doresti?

Nu doresti sa platesti taxe de analiza, comisioane de administrare sau inchidere anticipata?

Totul este posibil prin: DpD Automotive