Acasa / Calculator RCA
Calculator RCA

Va aducem la cunostiinta faptul ca tarifele pentru asigurarile de tip RCA sunt tarife unice stabilite de companiile de asigurare. Pentru asigurarile comercializate, compania de asigurare achita un comision de intermediere catre broker. Acest comision este calclat ca fiind un procent din prima de asigurare din calculatorul RCA iar procentele aplicate de fiecare companie de asigurari.

 
Totodata mentionam faptul ca Politele de asigurare RCA se emit automat in baza datelor completate de catre dvs. Nu se va face o confirmare telefonica a datelor, de aceea avem rugamintea sa completati cu atentie si sa verificati corectitudinea acestora. Politele de asigurare achitate online nu pot fi anulate.
 
Daca sesizati greseli in datele introduse dupa efectuarea comenzii din calculatorul RCA avem rugamintea sa ne instiintati pe email la adresa office@24rcaieftin.ro si noi vom efectua corectarea in baza unei copii a talonului sau cartii de identitate a autovehiculului.
 
Reincarca pentru a obtine o cotatie de la societatea de asigurare
Societatea de asigurare nu raspunde la cererea de cotatie
Clientul este direct responsabil pentru introducerea datelor. Din aceasta cauza va recomandam sa verificati veridicitatea datelor inainte de a efectua plata.